|
اعمال قوانین جدید
|
|
02-06-2012, 12:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2012 12:59 PM، توسط admin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعمال قوانین جدید
کاربران گرامی،
اعمال قوانین جدید به دلیل عدم هماهنگی با سیاستهای حال حاضر زیپ از تاریخ ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ به شرح زیر: ۱- حذف پروکسی سرورها از تعرفه اشتراک گذاری: به دلیل تخلف تعداد زیادی از کاربران و استفاده نابجا از پروکسی سرورها و ایجاد ترافیک مصنوعی جهت کسب درآمد بیشتر، دیگر پرداختی به آیپیهای ارسالی از طرف پروکسی سرورها نمیشود. ۲- حذف موقتی پرداخت به آیپی کشورهای غیر از ایران: به دلیل فراهم نبودن بستر پرداخت و خرید ارزی برای کاربران خارج از ایران و همچنین بالا بردن سطح کیفیت سرویس دهی به کاربران با آیپی ایران تا اطلاع ثانوی و فراهم شدن بستر مذکور از پرداخت به آیپیهای سایر کشورها معذوریم. پس از ۸۰ روز از راه اندازی سرویس زیپ، آمار نشان میدهد که ۹۰% ترافیک سرورهای زیپ از طرف آیپیهای ایران بوده و در جهت ارائه سرویس بهتر و افزودن قابلیتهای جدید برای کاربران داخلی تغییرات فوق در سیستم اعمال میشود. موفق و پیروز باشید. تیم پشتیبانی زیپ |
|||
|
02-06-2012, 04:48 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اعمال قوانین جدید
حذف آی پی های غیر از ایران فکر نمیکنم درست باشه ، چون الان دیگه بیشتر کاربرای اینترنت از چیز پی ان استفاده میکنن !!! اینجوری کلیک اون ها هم حساب نمیشه ! من 30% کلیک هام آی پی های غیر ایران هستش ! اینجوری اون مقدار رو از دست میدم !
|
|||
|
02-06-2012, 05:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2012 05:57 PM، توسط admin.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(02-06-2012 04:48 PM)ehsanpulse نوشته شده توسط: حذف آی پی های غیر از ایران فکر نمیکنم درست باشه ، چون الان دیگه بیشتر کاربرای اینترنت از چیز پی ان استفاده میکنن !!! اینجوری کلیک اون ها هم حساب نمیشه ! من 30% کلیک هام آی پی های غیر ایران هستش ! اینجوری اون مقدار رو از دست میدم ! دوست گرامی، پرداخت به آیپیهای غیر ایرانی تا اطلاعات ثانوی لغو شده و همیشگی نیست، فقط یک مقداری زمان لازم هست تا ما بتونیم بستر خرید و پرداخت برای مخاطبین خارج از ایران رو فراهم کنیم تا از لحاظ اقتصادی سرویس دادن به آیپیهای خارجی برای زیپ مقرون بصرفه باشه. صبور باشید، ممنون از همکاری و درک شما |
|||
|
02-06-2012, 08:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 09:31 AM، توسط admin.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
منم با احسان موافقم الان دیگه همه از v/p/n استفاده میکنن و حذف اونا باعث ضرر بزرگی میشه و عادلانه نیست
لطفا هرچه زودتر به حالت قبل برگردونین |
|||
|
02-07-2012, 05:25 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 09:31 AM، توسط admin.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(02-06-2012 08:49 PM)erfan69 نوشته شده توسط: منم با احسان موافقم الان دیگه همه از v/p/n استفاده میکنن و حذف اونا باعث ضرر بزرگی میشه و عادلانه نیست دوست عزیز هدف ما سرویس دهی به سایتهایی هست که مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران هستند، اگر سایت شما جوری هست که کاربرانتون مجبور به دور زدن فیل/تر برای بازدید از سایتتون هستند پس شما دارید خلاف قوانین سایت ما عمل میکنید و حساب کاربری شما باید مسدود بشه. |
|||
|
02-07-2012, 08:10 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(02-07-2012 05:25 AM)admin نوشته شده توسط:(02-06-2012 08:49 PM)erfan69 نوشته شده توسط: منم با احسان موافقم الان دیگه همه از v/p/n استفاده میکنن و حذف اونا باعث ضرر بزرگی میشه و عادلانه نیست خودتون هم میدونید که توی ایران سایتها کیلویی فیلتر میشه پس این دلیل درستی نیستش. کلا اگر پروکسی نباشه که نمیشه توی اینترنت کار کرد. |
|||
|
02-07-2012, 08:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 09:01 PM، توسط erfan69.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
والا , اصلا گذشته از اون مگه v/p/n فقط واسه رفتن به سایتای غیر مجازه؟ خیلی از سایتای خارجی الان ایرانو تحریم کردن و با ای پی ایرانی نمیشه توشون فعالیت کرد, حتی از گوگل نمیشه مستقیما نرم افزاراشو دانلود کرد یا حتی خیلی از بازی ها و شبکه های اجتماعی هم به آی پی های ایرانی سرویس دهی نمیکنن با این تفاسیر استفاده از نرم افزارای تغییر آی پی کار لازمی به نظر میاد
سایتای معتر خیلی زیادی هستن که با آی پی ایرانی نمیشه توشون کار کرد که فکر نمیکنم نیاز به اسم بردن باشه که این خودش استفاده از آی پی غیر ایرانی رو توجیح میکنه امیدوارم دلایلم قانع کننده باشه و موجب ناراحتی شما نشده باشه به امید موفقیت هر چه بیشترتون راستی تا الان 59 درصد بازدیدهای من غیر ایرانی بودن و الان میانگین درامد به ازای کلیک من شده 2.23 یعنی به ازای هر کلیک 2.23 تومان |
|||
|
02-08-2012, 12:02 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(02-07-2012 08:10 PM)mahdigh نوشته شده توسط:(02-07-2012 05:25 AM)admin نوشته شده توسط:(02-06-2012 08:49 PM)erfan69 نوشته شده توسط: منم با احسان موافقم الان دیگه همه از v/p/n استفاده میکنن و حذف اونا باعث ضرر بزرگی میشه و عادلانه نیست ممکن از نظر شخص من و شما و دوستان دیگه درست نباشه اما دوست من، زیپ زیر نظر شرکت داره کار میکنه و باید تابع قانون باشه. پروژه شخصی نیست که بشه ریسک کرد، چون شرکت باید جوابگوی ارشاد و فیل/ترینگ باشه. به هرحال همانطور که قبلا هم گفتم این مورد فعلا موقتی هست تا راه حلی برای کسب درآمد از آیپیهای خارجی داشته باشیم تا مقرون به صرف باشه پرداخت به این دست از آیپی ها. درضمن بالای ۹۰% ترافیک سرورهای ما از آیپیهای داخلی هست یعنی با این کار ما فقط ۱۰% پرداختی هامون رو به حالت تعلیق در آوردیم. |
|||
|
02-08-2012, 12:05 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(02-07-2012 08:28 PM)erfan69 نوشته شده توسط: والا , اصلا گذشته از اون مگه v/p/n فقط واسه رفتن به سایتای غیر مجازه؟ خیلی از سایتای خارجی الان ایرانو تحریم کردن و با ای پی ایرانی نمیشه توشون فعالیت کرد, حتی از گوگل نمیشه مستقیما نرم افزاراشو دانلود کرد یا حتی خیلی از بازی ها و شبکه های اجتماعی هم به آی پی های ایرانی سرویس دهی نمیکنن با این تفاسیر استفاده از نرم افزارای تغییر آی پی کار لازمی به نظر میاد من واقعا متاسفم که اکثر بازدید کنندگان شما جزو اون ۱۰% ترافیک سرور ما هستند که ما پرداخت به اون آیپی هارو به حالت تعلیق در آوردیم، انشالله که زودتر راه حلی برای این مورد پیدا میکنیم و دوباره به آیپیهای خارجی پرداخت خواهیم داشت. |
|||
|
02-08-2012, 03:57 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امیوارم که هر چه زودتر راه حلی براش پیدا کنین
|